Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Grillowanie i pikniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

agnieszka_0912

Zadanych pytań: 12

03.06.2013 13:26

Czy ktoś robił lub jadł ziemniaki w sreberku robione na grilu, później z dodatkiem sosu czosnkowego?

Odpowiedzi (7)

pierniczkowo

Zadanych pytań: 141

03.06.2013 15:15

tak jadłam takie, ale w tym roku jeszcze nie :)

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

03.06.2013 20:28

Jadłam takie z folii z boczkiem-pyszne

chrupnij-sobie.pl

Zadanych pytań: 94

03.06.2013 22:05

te ziemniaki to niebo w gębie normalnie dałabym się za nie pokroić tępym nożem;) ale często robię takie w piekarniku też pyszne. Polecam!!

Motorek

Zadanych pytań: 1446

04.06.2013 09:35

tak często robię są pyszne

Marta1

Zadanych pytań: 28

05.06.2013 16:47

Są pyszne choć ja nacinam surowe ziemniaki i do środka dodaje masło ziołowo-czosnkowe wcześniej przygotowane z ziół prowansalskich papryki słodkiej soli i oczywiście świeżego czosnku. Obojętnie czy z grilla czy z piekarnika są pyszne :)

Przemo7116

Zadanych pytań: 0

09.05.2014 00:49

Sos czosnkowy ok,ale ja wybieram metode ze najpierw gotujesz chwile obrane ziemniaki w osolonej wodzie, nastepnie kroisz w plastry i przekładasz czosnek starty razem z serem i ziołami prowansalskimi. zawijasz sreberkiem i grilujesz.

Wacław

Zadanych pytań: 1269

07.05.2017 12:13

są bardzo pyszne takie ziemniaki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak