Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Kami1

Zadanych pytań: 3

09.09.2010 22:17

Czy ktoś wie dlaczego naczynie żaroodporne wyjęte z lodówki pęknie gdy postawi się je na płytce żeby odgrzać potrawę? Może komuś się to przydażyło?

Odpowiedzi (4)

magda57

Zadanych pytań: 3

09.09.2010 22:45

wyciągnij chwile przed żeby sie troszke ugrzało

plocia

Zadanych pytań: 561

09.09.2010 22:54

nigdy tak nie mialam ale dobrze wiedzieć

Koper

Zadanych pytań: 146

10.09.2010 07:58

Za duża różnica temperatur, jak wystawisz je wczesniej z lodówki i jak dojdzie spokojnie do temperatury pokojowej, a potem będziesz je podgrzewać, to nic nie powinno się stać

Malinka

Zadanych pytań: 302

10.09.2010 08:47

Szczerze mówiąc zdarza mi się po wyjęciu z lodówki od razu podgrzewać w naczyniu żaroodpornym i jak do tej pory, nie miłam przykrej niespodzianki.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak