Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Wegetariańsko i jarsko- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Greg3

Zadanych pytań: 1

13.05.2010 23:44

Czy ktos wie jak zrobić domową maślankę?

Najlepsze odpowiedzi (1)

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

02.12.2013 08:30

z siadłego mleka

Odpowiedzi (3)

Iwusia

Zadanych pytań: 242

14.05.2010 00:10

Nie pomogę bo nigdy nie robiłam.

Marcin46

Zadanych pytań: 124

14.05.2010 07:47

Musisz mieć wiejskie mleko i to z 5 litrów. Zebrać z góry śmietanę. Znaleźć 2 litrowy słoik i trzepać nim, ze śmietaną w środku z 15 minut, aż pojawią się grudki masła. Zbierasz masło, a reszta to maślanka. jej smak jest zupełnie inny niż ta ze sklepu no i masz dodatkowo prawdziwe masło.

marcia7

Zadanych pytań: 166

15.10.2014 13:11

trzeba mieć wiejskie mleko ze sklepowego się nie da i zrobić z niego masło

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak