Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renata9

Zadanych pytań: 329

05.08.2013 16:07

Czy ktos z Was piekl kiedys ciasto drozdzowe tzw. sypane, czy smakuje tak samo jak tradycyjne ?

Odpowiedzi (23)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

05.08.2013 16:52

nigdy takiego nie robiłam i nie jadłam

Janina

Zadanych pytań: 159

05.08.2013 16:53

Nie robiłam nigdy takiego ciasta;)

teresa18

Zadanych pytań: 502

05.08.2013 16:56

smakuje trochę inaczej niż drożdżowe tradycyjne, jest bardziej wilgotne i kruche ale równie dobre

mysza75

Zadanych pytań: 96

05.08.2013 17:05

też nie robiłam tego ciasta nigdy :-)

gosia56

Zadanych pytań: 466

05.08.2013 17:15

tez nigdy takiego ciasta nie robiłam

ben-ka

Zadanych pytań: 459

05.08.2013 17:25

Nie wiem Renato o jaką drożdżówkę Ci chodzi - jeżeli jest to ciasto gdzie składniki wkłada sie jedne na drugie,bez mieszania i odstawia na noc,to owszem robię i to często,zawsze na śniadanko mamy ciepłą,świeżą drożdżoweczkę.O innej sypanej jeszcze nie słyszałam.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

05.08.2013 17:27

ja osobiście takiego nie robiłam , ale pamiętam że robiłam razem z mamą jakieś 10 lat temu

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

05.08.2013 17:38

niestety nie robiłam takiego ciasta :)

Seba

Zadanych pytań: 1313

05.08.2013 18:19

Nie piekłem i nie jadłem takiego ciasta

Renata9

Zadanych pytań: 329

05.08.2013 18:56

Ben-ka, wlasnie o taka mi chodzi jak Ty robisz

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak