Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zdrowie i dieta- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Habibi

Zadanych pytań: 690

14.10.2012 11:39

Czy kupując miód zawsze wybieracie zupełnie płynny i klarowny, czy decydujecie się także na taki, w którym już wystąpił proces krystalizacji?

Odpowiedzi (2)

Wacław

Zadanych pytań: 1269

14.10.2012 12:09

płynny,jest bardziej apetyczny,staram się zawsze ,miód kupować od pszczelarzy

Małgorzata107

Zadanych pytań: 33

14.10.2012 14:47

Prawdziwy miód zaczyna się krystalizować po 3 miesiącach .Zawsze kupuję od pszczelarzy:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak