Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

17.05.2016 09:53

czy ma ktoś może specjalną formę do krojenia biszkoptu jak ona się sprawdza czy warto w nią zainwestować ?

Odpowiedzi (49)

Ewa Wojtaszko

Zadanych pytań: 79

18.05.2016 10:58

ja też się zastanawiam nad taką formą albo nożem, no zobaczymy :)

Futka

Zadanych pytań: 2

18.05.2016 11:19

Ja zawsze używam noża, ale taka forma mogłaby ułatwić pracę. Sama zastanawiam się nad zakupem :D

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

18.05.2016 13:16

My kroimy nożem, nie mam takiej formy

Franciszek

Zadanych pytań: 4

18.05.2016 13:48

nie posiadam takiej formy

Goya

Zadanych pytań: 1385

18.05.2016 21:46

nie mam , kroję dużym nożem

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

18.05.2016 23:39

Przekrawam biszkopt nożem

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

19.05.2016 07:08

ja również używam ostrego, długiego noża

Wacław

Zadanych pytań: 1269

19.05.2016 11:07

kroimy dużym nożem

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

20.05.2016 18:43

formy nie mam ale mam nóż strunowy. niestety nie spełnia moich oczekiwań,zdecydowanie wolę kroić długim nożem.a biszkopt makowy nitką

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

20.05.2016 23:16

kroimy nożem, nie mam takiej formy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak