Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Marta11

Zadanych pytań: 34

09.11.2013 17:35

Czy ma ktos z was przepis na ciasto polfrancuskie do rogalikow?

Najlepsze odpowiedzi (3)

mysza75

Zadanych pytań: 96

09.11.2013 18:20

mam przepis na ciasto do rogalików ale drożdżowe w galerii mojej

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

09.11.2013 18:46

Właśnie też potrzebuję :)

Karolcia12

Zadanych pytań: 585

10.11.2013 13:37

wystarczy poszukać przepisu w zaawansowanych

Odpowiedzi (9)

gosia56

Zadanych pytań: 466

09.11.2013 17:40

ja mam taki przepis 3 szkl mąki,1 szkl gęstej śmietany,25 dkg masła wyrobićciasto i schłodzić

Marta11

Zadanych pytań: 34

09.11.2013 18:54

chyba bedzie ciezko

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

09.11.2013 18:54

na ciasto półfrancuskie ja mam taki http://www.doradcasmaku.pl/przepis/277532/croissanty.html

Karolina1987

Zadanych pytań: 25

09.11.2013 18:56

zobacz u mnie w przepisie rogaliki z konfitura z zielonych pomidorow ;)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

09.11.2013 19:09

przykro mi, ale ciasto francuskie kupuję, więc nie pomogę

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

09.11.2013 19:11

mam, ale na blogu... mogę Ci wysłać w wiadomości prywatnej

babeczka007

Zadanych pytań: 115

09.11.2013 20:19

ja nic nie mam ;)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

09.11.2013 20:20

mam a księdze przepis na ciasteczka półfrancuskie z dżemem lub marmoladą na rogale mam ale drożdżowe

Kasia36

Zadanych pytań: 463

10.11.2013 18:35

Rogaliki z ciasta półfrancuskiego drożdżowego z marmoladą: mąka pszenna 300 g, drożdże 20 g, jaja 1 szt, żółtko 1 szt, cukier 60 g, tłuszcz 20 g, marmolada 150 g, mleko 100 cm, sól 3 g, tłuszcz do wałkowania ciasta 100 g, tłuszcz do smarowania blach 10 g, pomada 100 g sposób wykonania na wiadomość prywatną :), jeszcze jest ciasto półfrancuskie serowe zamiast drożdży dodaje się ser i ciasto półfrancuskie śmietanowe zamiast drożdży lub sera dodaje się śmietanę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak