Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

misia53

Zadanych pytań: 339

29.08.2013 14:41

Czy ma ktoś z Was wałek do ciasta termiczny. Dzisiaj widziałam w sklepie i zastanawiałam się, czy sobie kupić taki .Czy warto ?

Odpowiedzi (22)

Kasia36

Zadanych pytań: 463

29.08.2013 21:32

mam w domu tylko drewniane

borgia

Zadanych pytań: 89

30.08.2013 08:54

Misiu mam wałek Tupperware i użyłam go... raz. Aby sprawdzić. Się nie sprawdził - dla mnie. Zimna woda ponoć istotna przy kruchym i francuskim cieście wcale jakoś różnicy nie zrobiła. Kruche się miało nie kleić... a przyklejało się bardzo. A wałek - znów dla mnie - z wodą jest ciężki i toporny. Mam, bo to prezent. Dla upartych zwykły drewniany też można przecież schłodzić. Osobiście taki termiczny mi po prostu nie leży.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak