Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pawlito

Zadanych pytań: 392

03.06.2014 08:20

czy macie jakieś domowe sposoby na zabarwianie lukru chodzi mi o naturalne

Odpowiedzi (26)

Konczi

Zadanych pytań: 632

03.06.2014 12:40

sok z buraka i szpinak zawsze ładnie barwią

Gracer

Zadanych pytań: 124

03.06.2014 12:48

dodałby soki owocowe pewnie ładnie chwyci

ada.la

Zadanych pytań: 39

03.06.2014 13:34

ja zabarwiam sokami owocowymi

anemon

Zadanych pytań: 163

03.06.2014 13:47

Stosowałam sok z aronii, w zależności ile soku dodasz, to masz różnego natężenia kolor od bladego różu po bordo.

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

03.06.2014 15:39

na zielono-szpinak, na czerwono-sok z buraczków, na pomarańczowo-sok z marchwi, na fioletowo-sok z jagód

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

03.06.2014 15:40

Różowy otrzymamy po dodaniu soku z buraków. Żółty otrzymuje dodając kukrumy. Brązowy po dodaniu kakao.

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

03.06.2014 16:13

sok z buraków na czerwono a żólty dodaje kukkumy

Klausia

Zadanych pytań: 251

03.06.2014 16:24

Sok z buraka, sok ze szpinaku, sok z marchwi, sok z aronii, sok z czarnego bzy, kurkuma :)

Grażyna13

Zadanych pytań: 849

03.06.2014 18:13

Sok z buraka na różowo lub czerwono, wywar z cebuli na brązowo, sok z pokrzywy na zielono

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

03.06.2014 19:01

używam soku z buraka lub jagód

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak