Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

miodunka

Zadanych pytań: 45

04.02.2015 10:51

Czy macie jakieś fajne pomysły na wykorzystanie jagody kamczackiej?

Najlepsze odpowiedzi (3)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

04.02.2015 11:29

Najczęściej jak zbiorę jagodę, to wykorzystuję ją do deserów, dodaję też do kompotu, a nadmiar zawsze mrożę.

Renata9

Zadanych pytań: 329

04.02.2015 11:12

można zrobić pyszny dżem, jeśli masz jej odpowiednią ilość; można także upiec pyszne ciasto lub też babeczki :-)

pestka

Zadanych pytań: 424

04.02.2015 12:03

można zrobić sok , dżem, dodawać do konfitur , zrobić nalewkę , rogaliki nadziewane konfiturą z jagody

Odpowiedzi (7)

berys18

Zadanych pytań: 1434

04.02.2015 11:11

chyba tylko na dżemy i konfitury, a później do ciast, rogalików, naleśników

norweska20

Zadanych pytań: 400

04.02.2015 11:52

do ciast i deserów :)

Ania84

Zadanych pytań: 67

04.02.2015 12:06

dżemik lub nalewka ::)

mysza75

Zadanych pytań: 96

04.02.2015 12:17

dodać do kaszki manny, do deserów, ususzyć można, do naleśników do farszu z serem, do jogurtu dodać, do ryżu, babeczki, drożdżówki, rogaliki

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

04.02.2015 12:26

Ja proponuję zrobić babeczki lub drożdżówki a jak masz dużo to konfiturę

Margo1

Zadanych pytań: 2141

04.02.2015 12:41

Ja robilam dżemik, konfiturę

gosia56

Zadanych pytań: 466

04.02.2015 13:29

też bym zrobiła konfiturę lub dzemik ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak