Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ppaulina

Zadanych pytań: 22

08.11.2013 12:17

Czy moczycie wcześniej wątróbkę drobiową w mleku przed smażeniem???

Odpowiedzi (37)

pestka

Zadanych pytań: 424

08.11.2013 13:40

ja moczę w mleku

Monia

Zadanych pytań: 7

08.11.2013 13:55

Nigdy nie moczę, przemywam wodą, osuszam i obtaczam mąką, smażę.

msmors

Zadanych pytań: 91

08.11.2013 14:13

nigdy tak nie robiłam. A co daje takie moczenie w mleku?

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

08.11.2013 14:22

nie stosowałam tej metody

Pyszota

Zadanych pytań: 85

08.11.2013 14:31

Ja raczej tak :)

mysza75

Zadanych pytań: 96

08.11.2013 14:40

tak moczę w mleku

Milka100

Zadanych pytań: 76

08.11.2013 14:48

Też nie moczę

treonina

Zadanych pytań: 1213

08.11.2013 15:09

nie nie moczę :-)

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

08.11.2013 15:37

nie moczę bo nie widzę różnicy w smaku, poza tym namoczona dużo bardziej pryska przy smażeniu

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

08.11.2013 16:02

nigdy nie moczę chyba że wymaga tego przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak