Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

paulna

Zadanych pytań: 2

07.01.2017 15:07

Czy można na casto francuskie położyć mrożone owoce?

Odpowiedzi (42)

2milutka

Zadanych pytań: 134

07.01.2017 20:32

swieże mrożone nie

Habibi

Zadanych pytań: 690

07.01.2017 20:57

Zdecydowanie nie polecam, puszczą sok w gorącym piekarniku i będzie wzorcowy zakalec ;)

KORAL

Zadanych pytań: 20

07.01.2017 23:45

Nie polecam, zdecydowanie zgubi się chrupkość ciasta :)

Diana Rusiłowicz

Zadanych pytań: 46

08.01.2017 00:51

Zależy jakie, ale muszą być porządnie rozmrożone.

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

08.01.2017 00:57

Można, ale przedtem musisz te owoce obtoczyć : budyniem, kisielem, mąką ziemniaczaną, bo inaczej zmoczą one ciasto francuskie i zrobi się zakalec.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

08.01.2017 07:39

ja mrożonych nigdy nie kładłam

Mniam

Zadanych pytań: 87

08.01.2017 09:00

Puszczą dużo soku i ciasto nie fajnie namoknie. Lepiej je odmrozić i odsączyć.

gosia56

Zadanych pytań: 466

08.01.2017 10:28

mrożone na pewno puszcza dużo wody i na pewno nie będzie to apetyczne ;)

ilka01

Zadanych pytań: 6

08.01.2017 10:28

nie dawałam nigdy mrożonych, myślę, że bezpieczniej będzie odmrozić i odsączyć

mysza75

Zadanych pytań: 96

08.01.2017 10:31

nie polecam bo będą pływały na cieście

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak