Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

anulka69

Zadanych pytań: 368

10.02.2017 17:37

Czy mrozicie świeżą wątróbkę drobiową ?

Odpowiedzi (53)

Renataj

Zadanych pytań: 1275

10.02.2017 22:53

Często mrożę a potem wykorzystuję do pasztetu lub farszu do np. kaczki - jest ok. Niestety mrożona /po rozmrożeniu/ podczas smażenia może pryskać.

Iwusia

Zadanych pytań: 242

10.02.2017 22:58

pewnie, że możesz zamrozić

Ania321

Zadanych pytań: 179

10.02.2017 23:17

tak, mroziłam kilka razy :)

Mniam

Zadanych pytań: 87

10.02.2017 23:57

Kiedyś zdarzyło mi się parę razy zamrozić i była dobra po odmrożeniu.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

11.02.2017 00:02

dla mnie zamrożona wątróbka każda jest bardziej krucha po usmażeniu

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

11.02.2017 00:31

mroziłam i po odmrożeniu nic nie prykała, była ok

Franciszek

Zadanych pytań: 4

11.02.2017 00:37

pewnie że tak

Diana Rusiłowicz

Zadanych pytań: 46

11.02.2017 00:45

Da się mrozić, choć kupuję i smażę na bieżąco.

Babeczka35

Zadanych pytań: 6

11.02.2017 07:47

Nigdy nie mroziłam.

Ola1984

Zadanych pytań: 295

11.02.2017 08:37

Można mrozić, choć ja nie mrożę :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak