Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

bietka

Zadanych pytań: 563

04.10.2014 16:49

Czy mrożone truskawki i maliny do placka odmrażacie całkowicie, trochę czy wogóle ?

Odpowiedzi (54)

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

04.10.2014 19:34

zawsze rozmrażam całkowicie

ada.la

Zadanych pytań: 39

04.10.2014 19:47

ja również rozmrażam truskawki

Rogalik

Zadanych pytań: 84

04.10.2014 19:55

zawsze rozmrażam

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

04.10.2014 19:58

Raczej rozmrażam, bo boję się zakalca.

bietka

Zadanych pytań: 563

04.10.2014 20:06

dzięki za odpowiedzi :) a robiąc takie ciasto biszkopt potem krem i na to truskawki wymieszane z galaretką, to czy też trzeba całkowicie rozmrażać ? pytam bo w tym roku dopiero pierwszy raz pomroziłam truskawki i maliny :)

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

04.10.2014 20:16

Jeśli jest to ciasto ucierane z owocami, to nigdy nie rozmrażam.

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

04.10.2014 20:23

Rozmrażam maliny i truskawki, by dać je do ciasta.

as28

Zadanych pytań: 294

04.10.2014 20:29

rozmrażam całkowicie

gosia56

Zadanych pytań: 466

04.10.2014 20:40

Mrożone owoce robię tylko zalewane galaretką wtedy daję zamrozone na ciasto i od razu zalewam galaretką

Gracer

Zadanych pytań: 124

04.10.2014 20:43

zależy jakie to ciasto rożnie to bywa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak