Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Nalewki i alkohole- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

wiejska-chatka

Zadanych pytań: 11

21.11.2013 18:34

Czy nalewkę cytrynową robicie z kawałkami cytryn, sokiem z cytryn czy skórkami cytryn?

Odpowiedzi (22)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

21.11.2013 19:16

Umyte cytryny wraz ze skórką kroję w cienkie plasterki.

Kulinarna Ja

Zadanych pytań: 15

21.11.2013 19:16

cytryny trzeba w miarę wcześniej wyciągnąć bo ich skórka gorzknieje

elka72

Zadanych pytań: 15

21.11.2013 19:47

Ja używam do nalewki cytryn wraz ze skórką dokładnie wyszorowanych i sparzonych.

alaaa

Zadanych pytań: 201

21.11.2013 20:24

część cytryn z skórką a część bez skórki kroję

Motorek

Zadanych pytań: 1446

21.11.2013 20:53

ja robię sokiem z cytryny

Ania84

Zadanych pytań: 67

21.11.2013 21:58

sok z cytryn ale skórki też idą

Magda60

Zadanych pytań: 1158

21.11.2013 22:10

zawsze z sokiem

cooleczka

Zadanych pytań: 539

21.11.2013 22:15

ja robiłam z samym sokiem

Ewelina38

Zadanych pytań: 1289

22.11.2013 07:50

początkowo z kawałkami cytryny, skórka też byle tylko pestek nie było, ale zbyt długo nie mokną w alkoholu :)

babajaga1969

Zadanych pytań: 384

22.11.2013 13:12

daję cytryny ze skórką porządnie wyszorowaną wcześniej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak