Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

dwa pokoje z kuchnią

Zadanych pytań: 393

30.07.2015 20:38

Czy namoczone jelita, ktore zostaly mi po zrobieniu kielbasy moge dluzej przechowac i ewentualnie jak? W jakiejs zalewie solankowej? Dzis jak robilam kielbasy to okazalo sie ze w domu mam za malo jelit, wiec dokupilam w miesnym, ale juz namoczone, i teraz zostalo mi z 8 metrow. Szkoda wywalac, a kielbasy juz nie dorobie

Odpowiedzi (23)

Mancia w kuchni

Zadanych pytań: 20

01.08.2015 08:46

Takie namoczone mrożę, a otwarte zasypuję solą i zamykam w słoiku :-)

halina17

Zadanych pytań: 271

01.08.2015 11:59

Czy po odmrożeniu jelita nie są słabsze i nie będą robić się dziury w nadziewaniu mięsem.? Jestem ciekawa właśnie zamrażania bo mi też zostały jelita .

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

01.08.2015 16:29

Ja zasypuje solą i tyle.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak