Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

19.06.2010 17:02

Czy pieczenie w formie silikonowej ma ograniczenia w zakresie temperatury - do ilu stopni maksymalnie można ją wstawić i czy czas pieczenia jest taki sam jak w formach metalowych?

Odpowiedzi (7)

Marta98

Zadanych pytań: 19

19.06.2010 18:11

Piekłam raz w formie silikonowej i ciasto mi nie wyszło i zawsze piekę w formach metalowych.

Joanna/AAAsiAAA9

Zadanych pytań: 0

19.06.2010 18:25

zamierzam kupic taka forme

Iwusia

Zadanych pytań: 242

19.06.2010 19:09

Ja piekę w silikonowej już od dawna i zawsze mi wszystko wychodzi tak jak powinno. Temperatura i czas taki sam jak w metalowej.

krzysztof40

Zadanych pytań: 73

19.06.2010 22:44

nie ma tak wysokiej temperatury w naszych kuchenkach aby je przegrzac

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

20.06.2010 12:57

dzięki za pomoc :-)

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

20.06.2010 14:42

zakres temperatury powinien być na etykiecie formy.

Adamorek

Zadanych pytań: 1402

20.10.2014 14:20

to zależy od jakości i marki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak