Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

24.01.2014 21:57

Czy przygotowując zupę,sos lub inną potrawę z mrożonych grzybów rozmrażacie je najpierw ? Mam w zamrażalniku kilka pojemników z obgotowanymi grzybami i nie wiem jak je teraz przygotować.

Odpowiedzi (26)

Agnieszka-87-25

Zadanych pytań: 51

25.01.2014 08:14

różnie to bywa robię tak i tak

Konczi

Zadanych pytań: 632

25.01.2014 08:18

dodaję zamrożone

Aga-25

Zadanych pytań: 3

25.01.2014 08:20

zamrożone daję

bietka

Zadanych pytań: 563

25.01.2014 09:16

ja daję zamrożone

mysza75

Zadanych pytań: 96

25.01.2014 09:57

zamrożone grzyby odmrażam dzień wcześniej, ale możesz odmrozić w garnku albo na patelni

Alex_M

Zadanych pytań: 119

25.01.2014 10:04

jeśli udało mi się zamrozić na 'sypko' to wrzucam na patelnie zamrożone, jeśli się zbiją bo wrzuciłam je ciasno do worka i mam grzybową kulę ;) to wtedy rozmrażam. ale do zupy wrzucam całą kulkę ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak