Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Grillowanie i pikniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

raspberry

Zadanych pytań: 13

28.07.2014 08:21

Czy robiąc grilla, kładziecie mięso bezpośrednio na ruszt, czy używacie tacek?

Odpowiedzi (58)

Izabela9

Zadanych pytań: 25

29.07.2014 05:06

Jeśli robimy karkówkę to używam tacek, wtedy jest bardziej soczysta, natomiast szaszłyki czy kiełbaske robimy bezpośrednio na ruszcie.

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

29.07.2014 06:37

używam tacek

JOANNA16

Zadanych pytań: 1

29.07.2014 07:34

bezpośrednio na ruszt)

Ewelina1991

Zadanych pytań: 0

29.07.2014 08:03

Zależy jakie mięso ale przeważnie robię na tackach rzadko bezpośrednio na ruszcie

Ilona_eS

Zadanych pytań: 57

29.07.2014 08:40

na ruszcie.

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

29.07.2014 09:20

albo w folii albo bezpośrednio

Iwusia

Zadanych pytań: 242

29.07.2014 21:57

częściej na ruszcie

misiek4286

Zadanych pytań: 17

30.07.2014 06:54

bezpośrednio na ruszcie

jasiek

Zadanych pytań: 1346

30.07.2014 14:08

raczej na tackach, ale to zależy od rodzaju

mysza75

Zadanych pytań: 96

30.07.2014 15:04

kładę bezpośrednio na ruszt

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak