Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

BeataJ

Zadanych pytań: 103

02.03.2014 19:55

Czy robiąc polewę dodajecie żelatynę? Ostatnio tak zrobiłam i polewa wyszła super-błyszcząca i nie kruszy sie przy krojeniu :)

Odpowiedzi (43)

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

02.03.2014 21:06

tak czasem robię z żelatyną

krokus

Zadanych pytań: 145

02.03.2014 21:07

nigdy nie dodawałam ale teraz muszę wypróbować bo mnie ta żelatyna zaciekawiła

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

02.03.2014 21:23

nie robiłam jeszcze takiej,zawsze rozpuszczam czekoladę z łyżką masła i śmietany wtedy się nie kruszy i nie jest twarda-świetnie się kroi:)

babajaga1969

Zadanych pytań: 384

02.03.2014 21:26

nie robiłam tak, bo polewy robię z czekolady z domieszką mleka

Róża1

Zadanych pytań: 7

02.03.2014 21:30

nie dodawałam , ale super pomysł !

olla85

Zadanych pytań: 24

02.03.2014 21:34

Ja właśnie zrobiłam taką polewę do tortu, na którego przepis dziś znalazł się w mojej księdze :) Faktycznie super sprawa z tą żelatyną w polewie - nie tylko dzięki niej się ładnie błyszczy ale też zawsze jest miękka, nawet po pobycie w lodówce.

mimi

Zadanych pytań: 31

02.03.2014 21:36

ciekawy pomysł

Milka100

Zadanych pytań: 76

02.03.2014 21:36

jeszcze tak nie robiłam, ale spróbuję

Magda24

Zadanych pytań: 148

02.03.2014 21:50

wypróbuję pomysł

halina17

Zadanych pytań: 271

02.03.2014 22:06

Ostatnio robię tylko z żelatyną polewę, jest znakomita, czasem dodaje jeszcze śmietanę.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak