Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

sylwia_sl

Zadanych pytań: 119

05.03.2014 12:09

Czy robiąc zupy-kremy mocno mocno rozgotowujecie warzywa ?

Odpowiedzi (26)

ada.la

Zadanych pytań: 39

05.03.2014 12:54

ja również nie rozgotowuję

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

05.03.2014 13:03

nie rozgotowuję warzyw ale gotuję tak aby łatwo zmiksować

Habibi

Zadanych pytań: 690

05.03.2014 13:08

gotuję do miękkości, choć nie lubię rozgotowanyc i wolę, aby po zmiksowaniu czasem poszostały drobne grudki warzyw :)

halina17

Zadanych pytań: 271

05.03.2014 13:22

Nie rozgotowuję mocno warzyw , miksuję blenderem.

gosia56

Zadanych pytań: 466

05.03.2014 13:25

gotuję aby były miękkie

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

05.03.2014 13:47

Nie rozgotowuję warzyw, ale gotuję tak aby łatwo zmiksować.

Milka100

Zadanych pytań: 76

05.03.2014 13:47

też gotuję aby były miękkie a nie rozgotowane bo tracą na wartości i kolorze

Ola1984

Zadanych pytań: 295

05.03.2014 14:10

Gotuję warzywa tak, aby pozostały jędrne, a nie rozgotowane.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

05.03.2014 14:31

Gotuję aby były tylko miękkie ,żeby się nie rozpadywały

gacopierz23

Zadanych pytań: 1967

05.03.2014 14:33

jak najkrócej gotuje, a potem miksuje blenderem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak