Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

lena57

Zadanych pytań: 10

16.11.2013 08:33

Czy robicie domowy salceson? Co zrobić, żeby miał ładny kolor?

Odpowiedzi (25)

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

16.11.2013 11:28

mój owocowy salceson miał piękny kolor ;) hihi

dodi

Zadanych pytań: 256

16.11.2013 12:19

nigdy nie robiłam salcesonu

maciek7

Zadanych pytań: 148

16.11.2013 12:59

nie robię samemu

romanrafal

Zadanych pytań: 1338

16.11.2013 16:21

niestety nie robiłem salcesonu

Kasia36

Zadanych pytań: 463

17.11.2013 20:16

przy świniobiciu zawsze robią, jak wujek nr 1 sam bił i robił to mieszał wszystko żeby tylko się nie zmarnowało i był zawsze taki szary, więcej mięsa było zmielonego, rozdrobionego, ale teraz gdy bije im rzeźnik lub wujek nr 2 to ma kolor różowym, kawałki mięsa nie są aż tak bardzo zmielone

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak