Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

23.08.2014 17:50

czy robicie farsz do pierogów z soczewicy jeżeli tak to z jakiej czerwonej czy zielonej,czym doprawiacie i co warto dodać oprócz głównego składnika jakim jest soczewica?

Odpowiedzi (19)

Megg

Zadanych pytań: 69

23.08.2014 21:29

nie robiłam jeszcze takiego farszu

Mira85

Zadanych pytań: 90

23.08.2014 21:31

robię z zieloną, dodaję mięso mielone albo wątrobę

Mniam

Zadanych pytań: 87

24.08.2014 08:36

Najlepiej do soczewicy dodać mięso. Jaki rodzaj soczewicy, to w zasadzie zależy od Ciebie jaką lubisz. Mi smakuje jedna i druga :)

Lidzia

Zadanych pytań: 21

24.08.2014 08:50

Robię kakory litewskie. Zapraszam do mojego bloga: http://gorzko-gorzki.blogspot.com/2013/11/kakory-litewskie.html

Margo1

Zadanych pytań: 2141

24.08.2014 09:28

nie robiłam jeszcze pierogów z soczewicy

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

24.08.2014 09:36

sama jeszcze takich nie robiłam, ale jadłam z czerwoną soczewicą

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

24.08.2014 17:51

jeszcze nie robiłam pierogów z farszem z soczewicy:)

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

26.08.2014 12:37

ostatnio robiłam z zieloną soczewicą, podsmażaną cebulką i tymiankiem, wyszły przepyszne

Klausia

Zadanych pytań: 251

27.08.2014 19:12

nie robiłam jeszcze takiego farszu :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak