Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Layna

Zadanych pytań: 30

03.12.2013 12:15

Czy robicie na święta do ciast własną skórkę pomarańczową? Jeśli tak to w jaki sposób?

Odpowiedzi (19)

Ewelina38

Zadanych pytań: 1289

03.12.2013 13:20

czasem kupuję, czasem robię swoją, a jeśli już, to dokładnie tak samo jak Bernadeta1 - wychodzi bardzo fajna, polecam :)

tessinka

Zadanych pytań: 79

03.12.2013 14:14

ja nie robię

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

03.12.2013 15:03

tak robiłam a skorzystałam z przepisu dodanego na DS wyszła super

agogo2

Zadanych pytań: 280

03.12.2013 15:15

kupujemy w domu skorke

Magda24

Zadanych pytań: 148

03.12.2013 15:19

kupuję gotową skórke pomarańczową

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

03.12.2013 15:54

nie robię bo nie przepadam za nią

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

03.12.2013 16:18

zawsze robię samodzielnie - podobnie jak Bernadeta1 :)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

03.12.2013 20:23

Robię tą tak jak Bernadeta- moczę skórkę przez dobę w wodzie aby pozbyć się goryczki, dokładnie oczyszczam z białego, kroję w kostkę i gotuję w wodzie z dodatkiem cukru aż skórka stanie się szklista.

Babciagramolka

Zadanych pytań: 179

06.12.2013 02:54

Robię sama - zresztą przez cały rok mam w zapasie . Ta ze sklepu mi nie pasuje - jest za gruba . Mój przepis to ,,Skórka pomarańczowa kandyzowana " i możecie go przeczytać ty http://www.doradcasmaku.pl/przepis/29435/skorka-pomaranczowa-kandyzowana-.html

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak