Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

babajaga1969

Zadanych pytań: 384

27.09.2013 14:20

czy robicie sami koncentrat pomidorowy lub rzadszy przecier na zimę ?

Odpowiedzi (19)

Mniam

Zadanych pytań: 87

27.09.2013 15:57

Obowiązkowo robię co roku. Trochę dłużej go gotuję żeby był gęstszy. Wykorzystuję go do zupy oczywiście i do sosów, których praktycznie nie muszę już zagęszczać.

kulinarny smak

Zadanych pytań: 97

27.09.2013 16:42

Ja robię sama pulpę pomidorową, rozgotowuję pomidory, miksuje w blenderze i lekko solę. Czym dłużej będziemy gotować tym będzie gęstsze.

6zer

Zadanych pytań: 21

27.09.2013 17:40

tak, nawet niedawno robiłam

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

27.09.2013 17:50

przecier robimy, koncentratu nie

Joannasz3190

Zadanych pytań: 115

27.09.2013 18:34

Nie robię, bo nie mam pomidorów ze swojego ogródka :(

Motorek

Zadanych pytań: 1446

27.09.2013 19:03

niestety nie robię

Kasia36

Zadanych pytań: 463

27.09.2013 20:19

sama nie robię, rzadko używam więc kupuję gotowy

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

27.09.2013 21:17

Robię przecier na zimę.

Paula87x

Zadanych pytań: 1

28.09.2013 12:54

Robię przecier

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak