Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

15.02.2014 20:19

Czy robicie sami suszone pomidory? Jeśli tak, to zalewać bardzo gorącym olejem czy zimnym?

Najlepsze odpowiedzi (3)

mysza75

Zadanych pytań: 96

15.02.2014 23:47

suszone pomidory zalewam gorącym olejem, nie gotuję go ale jest gorący

ben-ka

Zadanych pytań: 459

15.02.2014 20:59

Ja suszę pomidorki i robię aromatyczny olej sama,a zalewam zimnym,nie podgrzewam go wcale i są bardzo smaczne z tym,że długo nie stoją,bo zjadamy je bardzo szybko:)

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

15.02.2014 20:20

Ja zwykle zalewałam zimnym ale gdzieś wyczytałam, że powinno się gorącym. Zalałam więc w tym roku gorącym lecz nie jestem zadowolona chyba był za ciepły, bo pomidory stały się bardzo suche.

Odpowiedzi (24)

Milka100

Zadanych pytań: 76

15.02.2014 20:21

ja nie robię, nawet nie wiem jak je się robi, też jestem ciekawa

Rogalik

Zadanych pytań: 84

15.02.2014 20:22

ja też nie robię

irenka

Zadanych pytań: 888

15.02.2014 20:24

jeszcze nie robiłam sama

pestka

Zadanych pytań: 424

15.02.2014 20:26

nie robiłam jeszcze sama

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

15.02.2014 20:28

nigdy jeszcze sama nie robiłam takich pomidorów

mimi

Zadanych pytań: 31

15.02.2014 20:30

nie, nie robię

Renata9

Zadanych pytań: 329

15.02.2014 20:39

kiedyś moja mama zrobiła, ale doszłyśmy do wniosku, że to za duży koszt i od tej chwili nie robimy

krystyna330

Zadanych pytań: 228

15.02.2014 21:00

ja zalewam zawsze podgrzanym olejem, ale nie może to być wrzątek;-)

pawel123

Zadanych pytań: 14

15.02.2014 21:05

nie robiłem jeszcze takich pomidorów

gibli

Zadanych pytań: 20

15.02.2014 21:31

z tego co widzę i czytałam na DS jest trochę przepisów ciekawych,jeśli chodzi o olej, to olej gorący musi być:)popatrz i zorientuj się, może, któryś wpadnie Ci w oko przepis:)))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak