Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Michał2

Zadanych pytań: 32

22.11.2013 23:18

Czy robicie takie dania, które później można wykorzystać do następnego?? np. rosół- pomidorówka

Odpowiedzi (46)

Agnieszka-87-25

Zadanych pytań: 51

23.11.2013 09:19

tak przeważnie u mnie zostaje rosół

Margo1

Zadanych pytań: 2141

23.11.2013 09:19

tak, czasem zdarza mi się tak robić

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

23.11.2013 09:24

chyba ziemniaki- potem kopytka, ewentualnie makaron- na następny dzień do zupy

Alex_M

Zadanych pytań: 119

23.11.2013 09:26

często tak robię. dbam o to, żeby było smacznie ale tez oszczędnie :)

Edith85

Zadanych pytań: 20

23.11.2013 09:27

Ja gotuję pierwszego dnia rosół, drugiego pomidorową a jak jeszcze zostanie to trzeciego ogórkową albo krupnik. Gdy rosół jest na wołowinie to z mięska robię farsz do pierogów lub krokietów.

borgia

Zadanych pytań: 89

23.11.2013 10:08

Bardzo rzadko w ten sposób. Ale akurat jeśli chodzi o bulion, to często robię go specjalnie i zamrażam w porcjach. Nie tyle do zup, co do sosów i mięs.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

23.11.2013 10:10

tak, czasami robię

SmakolykiJoanny

Zadanych pytań: 115

23.11.2013 10:10

o tak często właśnie z rosołu robię pomidorówkę

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

23.11.2013 10:28

zazwyczaj gotuję więcej rosołu i potem wykorzystuję do innych zup :)

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

23.11.2013 10:42

oczywiście, że tak :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak