Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

dwa pokoje z kuchnią

Zadanych pytań: 393

25.07.2013 09:05

Czy robiliście nalewkę z jeżyn? Czy owoce do niej trzeba lekko rozgnieść?

Odpowiedzi (23)

pestka

Zadanych pytań: 424

25.07.2013 13:20

nie rozgniatałam, jak są bardzo dojrzałe i zasypane cukrem pięknie puszczą sok i nalewka będzie bardzo klarowna

ben-ka

Zadanych pytań: 459

25.07.2013 18:44

Malin i jeżyn nie rozgniatam,zresztą żadnych owoców nie gniotę,truskawek też,a póżniej takie owoce wyjęte z nalewu są przepyszne,pod warunkiem,że dużo się ich nie zje,bo może się zakręcić w głowie.

dwa pokoje z kuchnią

Zadanych pytań: 393

26.07.2013 09:54

dziękuję za odpowiedzi- wg waszych wskazówek zostawiłam jeżyny całe :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak