Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Nalewki i alkohole- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Krzysztof15

Zadanych pytań: 183

11.01.2015 12:49

Czy rodzaj wina dobieracie do potrawy,czy raczej podajecie po prostu ulubione ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

11.01.2015 14:02

Najczęściej podaję takie jak lubimy. Po obiedzie wytrawne a do kawy czy deserów półsłodkie

Renata9

Zadanych pytań: 329

11.01.2015 14:26

podaję zazwyczaj takie jakie lubimy

Wacław

Zadanych pytań: 1269

11.01.2015 13:56

do obiadu czasem wino czerwone półwytrawne,tak dla zdrowotności

Odpowiedzi (34)

pestka

Zadanych pytań: 424

11.01.2015 13:02

do deserów lubię białe półsłodkie , do dań z drobiu białe półwytrawne a do innych mięs czerwone półwytrawne i takie trzy rodzaje mam w domu

gosia56

Zadanych pytań: 466

11.01.2015 13:06

jak już podaję wino to takie jakie lubimy;)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

11.01.2015 13:16

My tak samo, nie wybieram y do danej potrawy, po prostu lubimy to wino.

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

11.01.2015 14:12

zawsze dobieram wino do rodzaju potraw które jem

Janina

Zadanych pytań: 159

11.01.2015 14:22

Staram się dobierać do danej potrawy ;)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

11.01.2015 14:48

nie pijemy wina do posiłków. czasem pijemy białe wino wieczorem, wybieram półwytrawne lub półsłodkie

Ankha

Zadanych pytań: 112

11.01.2015 14:49

Nie zwracam wiekszej uwagi na wytyczne - najczesciej pijemy biale wytrawne do ryb, deski serów, smazonego miesa. Czerwone idzie do gotowania.

Iwona32

Zadanych pytań: 103

11.01.2015 14:56

zawsze to ulubione :)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

11.01.2015 15:01

staram się dobierać do ryb i drobiu białe a do wołowiny,wieprzowiny czerwone

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

11.01.2015 15:56

nie podaję wina do posiłków jedynie używam ich do przygotowania potraw i staram się dobierać takie jakich wymaga dana potrawa , a jeśli wybieram dla gości to takie jakie lubimy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak