Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Marlenka.S

Zadanych pytań: 70

22.12.2013 22:26

Czy rybę po japońsku mogę przyrządzić jutro czy to za wcześnie?

Najlepsze odpowiedzi (3)

gosia56

Zadanych pytań: 466

22.12.2013 22:42

myślę ze mozesz juz przygotować

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

23.12.2013 00:03

też robię wcześniej,rybka lubi postać:)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

22.12.2013 23:21

Śmiało możesz robić tą rybkę ona lubi postać i nic jej złego się nie dzieje.

Odpowiedzi (22)

berys18

Zadanych pytań: 1434

22.12.2013 22:30

moim zdaniem nie będzie za wcześnie, ja swoją tez zrobię jutro

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

22.12.2013 22:32

ja rybę usmażyłam już dzisiaj, jutro zrobię tylko zalewę

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

22.12.2013 22:41

nie będzie za wczesnie,w lodówce nic jej nie będzie

pajbek

Zadanych pytań: 257

22.12.2013 22:45

Będzie w sam raz :-) tez tak zrobię

Marlenka.S

Zadanych pytań: 70

22.12.2013 22:49

Dziękuję za podpowiedzi, będę robiła pierwszy raz i mam dużo dylematów w tym temacie.

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

22.12.2013 22:53

zdecydowanie tak ja zawsze zalewam gorącą zalewą

Rycerz

Zadanych pytań: 75

22.12.2013 23:01

Powodzenia! Marlenko.S

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

22.12.2013 23:32

Akurat będzie czas na "przegryzienie" :)

Noruas

Zadanych pytań: 232

22.12.2013 23:49

będzie ok ;)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

23.12.2013 00:06

ja robiłam po grecku tez wcześniej i jest ok.:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak