Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

27.10.2013 11:16

Czy schab pieczecie w całości czy kroicie na porcje ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

27.10.2013 11:17

Ja zawsze nacieram przyprawami na noc i rano piekę w całości.

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

27.10.2013 12:33

czasami pokrojony na plastry ,czasami kotlety ale lubię w całości nadziany owocami:)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

27.10.2013 11:21

Piekę w całości , smaruję i nacieram cały i piekę .

Odpowiedzi (46)

joanna30

Zadanych pytań: 50

27.10.2013 11:20

Piekę w całości, wcześniej podobnie jak ty marynuję i zostawiam na całą noc.

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

27.10.2013 11:21

ja też piekę w całości

lena57

Zadanych pytań: 10

27.10.2013 11:21

w całości .

Olga_SK

Zadanych pytań: 40

27.10.2013 11:24

Piekę w całości.

berys18

Zadanych pytań: 1434

27.10.2013 11:25

jak piekę to w całości

kuklik

Zadanych pytań: 604

27.10.2013 11:31

przeważnie robię schabowe więc kroję

dorotka0000025

Zadanych pytań: 208

27.10.2013 11:32

w calosci oczywiscie

Cranberry

Zadanych pytań: 34

27.10.2013 11:42

W całości potem kroję

Konczi

Zadanych pytań: 632

27.10.2013 11:44

ja zazwyczaj robię smażony schabik ale jak piekę to w jednym kawalątku

Alex_M

Zadanych pytań: 119

27.10.2013 11:47

piekę w jednym kawałku :) kroje tuż przed podaniem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak