Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Janina

Zadanych pytań: 159

21.07.2013 11:57

Czy serwujecie mięso gotowane z rosołu, czy raczej pieczone, duszone;)

Odpowiedzi (26)

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

21.07.2013 12:27

zjadamy gotowane

Motorek

Zadanych pytań: 1446

21.07.2013 12:27

często jemy pieczone mięska

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

21.07.2013 12:31

mięso z rosołu zazwyczaj serwuje na drugie, przysmażone na maśle aż złapie kolor, albo w pomidorach i rozmarynie

Łucja

Zadanych pytań: 28

21.07.2013 12:44

dzieci lubią takie z rosołu, jeśli robię na kurczaku, z kury nie lubię, ale na obiad zazwyczaj piekę w piekarniku

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

21.07.2013 12:55

Zawsze do rosołu kroję drobno mięsko gotowane oraz warzywka,które się gotowały w rosole:)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

21.07.2013 13:04

bardzo lubimy gotowane mięsko z rosołu także zjadamy,kiedyś moja babcia podpiekała na maśle takie mięso i robiła sos do niego :)

Kamila10

Zadanych pytań: 0

21.07.2013 13:35

jeżeli mam mało czasu to z rosołu

halina17

Zadanych pytań: 271

21.07.2013 13:42

Przeważnie mięso pieczone , duszone , rzadko gotowane chociaż zdrowsze ale mniej smaczne.

gacopierz23

Zadanych pytań: 1967

21.07.2013 14:00

mój mąż uwielbia mięso wołowe z rosołu

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

21.07.2013 15:35

w sosie koperkowym na drugie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak