Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

04.03.2013 13:20

Czy skladniki na ciasto kruche zawsze najpierw siekacie nozem?

Najlepsze odpowiedzi (3)

gosia56

Zadanych pytań: 466

04.03.2013 13:25

mam siekaczkę do siekania zimnej margaryny super sprawa chociaz czasami wyrabiam ciasto bez siekania byle szybko.

Ewelina38

Zadanych pytań: 1289

04.03.2013 13:53

nie mam takiego cuda ale to jest świetna sprawa i na pewno sobie taka sprawię a póki co zawsze siekam nożem

Monika37

Zadanych pytań: 40

04.03.2013 14:00

nigdy nie siekam ciasta wyrabiam go szybko i jest super

Odpowiedzi (5)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

04.03.2013 14:02

nie siekam bo zazwyczaj chcę szybko zrobić :)

Katarzyna34

Zadanych pytań: 98

04.03.2013 14:16

na początek zawsze siekam nożem a później szybko zagniatam aby zbytnio nie ogrzewać ciasta w dłoniach bo będzie za twarde

Klausia

Zadanych pytań: 251

04.03.2013 15:25

zagniatam rękoma :D

SweetandChili

Zadanych pytań: 2

04.03.2013 15:30

najpierw siekam a potem zagniatam

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

04.03.2013 19:37

tak robię tak jak piszesz.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak