Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Henryka2

Zadanych pytań: 237

22.02.2015 23:51

Czy słyszeliście o metodzie mrożenia kapusty na gołąbki zamiast sparzania?

Najlepsze odpowiedzi (3)

kasiaw

Zadanych pytań: 470

23.02.2015 21:50

nie słyszałam o takiej metodzie

gosiag

Zadanych pytań: 0

23.02.2015 23:19

nie słyszałam

Róża1

Zadanych pytań: 7

22.02.2015 23:55

też nie słyszałam , ale bardzo ciekawy sposób .

Odpowiedzi (26)

Barbara777

Zadanych pytań: 38

22.02.2015 23:53

Nie słyszałam, ciekawa metoda

norweska20

Zadanych pytań: 400

23.02.2015 00:08

nie słyszałam o takiej metodzie

Margo1

Zadanych pytań: 2141

23.02.2015 06:49

Nie ,też o tej metodzie nie słyszałam

Malinka

Zadanych pytań: 302

23.02.2015 07:35

Nie, nie słyszałam, dla mnie to zupełna nowość.

Renata9

Zadanych pytań: 329

23.02.2015 07:39

nie słyszałam o takiej metodzie

Alex_M

Zadanych pytań: 119

23.02.2015 07:45

nie słyszałam. robilas tak?

anemon

Zadanych pytań: 163

23.02.2015 08:01

O mrożeniu zamiast sparzania nie słyszałam, ale nadwyżki sparzonych liści zamrażam i z takich liści po rozmrożeniu o wiele lepiej zawija się gołąbki.

Lidzia

Zadanych pytań: 21

23.02.2015 08:01

Trzeba wypróbować. Może okaże się łatwiejsze niż parzenie.

Janina

Zadanych pytań: 159

23.02.2015 08:02

Zamrażałam liście kapusty na gołąbki ale sparzone. Nie wiem jak zachowa się świeża czy nie będzie się kruszyć;)

Skotka

Zadanych pytań: 0

23.02.2015 08:25

Mroziłam sparzoną, ale nie byłam zadowolona

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak