Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

tessinka

Zadanych pytań: 79

08.11.2013 22:01

Czy smarujecie czymś udka z kurczaka żeby z piekarnika wyszły chrupiące, czy tylko wcześniej marynujecie.

Odpowiedzi (22)

Ola1984

Zadanych pytań: 295

09.11.2013 07:40

Marynuję je przez noc a podczas pieczenia polewam tłuszczem który się wytopił. Świetnie sprawdza się też smarowanie wodą z solą.

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

09.11.2013 09:01

Ja marynuję i zawsze są chrupiące

Motorek

Zadanych pytań: 1446

09.11.2013 09:17

ja też marynuję i zawsze wychodzą chrupiące

Alex_M

Zadanych pytań: 119

09.11.2013 10:01

ja tylko marynuję, a pod koniec pieczenie rozcinam worek lub otwieram naczynie

Margo1

Zadanych pytań: 2141

09.11.2013 10:41

najpierw marynuje odkładam na parę godzin a potem smażę

halina17

Zadanych pytań: 271

09.11.2013 10:54

Marynuję najczęściej pozostawiam na całą noc w marynacie i piekę.

pajbek

Zadanych pytań: 257

09.11.2013 11:48

Ja też marynuję wcześniej mięsko :-) jest chrupiące

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

09.11.2013 12:05

smaruję miodem

mysza75

Zadanych pytań: 96

09.11.2013 12:12

zawsze marynuję, i piekę w otwartym naczyniu żaroodpornym

dorotka0000025

Zadanych pytań: 208

09.11.2013 14:49

marynuje, pieke w rekjawie i pod koniec pieczenia rozcinam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak