Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zdrowie i dieta- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ewa104

Zadanych pytań: 328

26.02.2015 12:03

Czy staracie się dodawać do codziennego jadłospisu orzechy? Jeśli tak to jakie i w jakich ilościach?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Konczi

Zadanych pytań: 632

26.02.2015 12:32

do codziennego raczej nie ale z pewnością w menu tygodniowym znajduje się porcja orzechów

Ankha

Zadanych pytań: 112

26.02.2015 12:24

Bardzo rzadko jem orzechy, cęściej dodaję zrumienione ziarna do sałatek

Renataj

Zadanych pytań: 1275

26.02.2015 12:29

Może nie codziennie ale często wykorzystuję je do ciast, deserów lub sałatek.

Odpowiedzi (33)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

26.02.2015 12:08

Często dodaję orzechy do deserów ale najczęściej lubię chrupać same. Jadam orzechy włoskie tak 2-3 razy w tygodniu

Ewa104

Zadanych pytań: 328

26.02.2015 12:12

Ja staram się zjadać np.2-3 orzechy włoskie do śniadania w pracy,albo 5 migdałów itp.

Wiesława1

Zadanych pytań: 316

26.02.2015 12:13

orzechy uwielbiam więc je pochrupuje kiedy tylko mam ochotę

pestka

Zadanych pytań: 424

26.02.2015 12:14

mam swoje orzechy włoskie i najczęściej dodaję je do sałatek lub do musli z jogurtem i do wypieków

Krzysztof15

Zadanych pytań: 183

26.02.2015 12:25

nie przepadam za orzechami,ale jako dodatek do ciast i deserów to ok

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

26.02.2015 12:27

orzech traktuję jako przekąskę do pochrupania dodaję czasami do sałatek lub pesto

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

26.02.2015 12:35

rzadko jadam orzechy, raczej jako przegryzkę albo do deserów czy ciast dodaję

ben-ka

Zadanych pytań: 459

26.02.2015 12:47

Orzechy są zdrowe o ile nie uczulają, tak jak mnie, więc jadam je sporadycznie, najczęściej zmielone jako dodatek do ciasta, innej formy nie preferuję.

berys18

Zadanych pytań: 1434

26.02.2015 12:52

jak nam sie przyp[omni to sobie trochę pojemy orzechów

gosia56

Zadanych pytań: 466

26.02.2015 13:14

dzisiaj własnie dodałam do roladek drobiowych kawałki i do panierki do bułki tartej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak