Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

romanrafal

Zadanych pytań: 1338

15.08.2014 07:22

Czy świeże grzyby długo moczycie czy tylko płuczecie w wodzie?

Odpowiedzi (40)

migotka28

Zadanych pytań: 20

15.08.2014 10:57

nie moszę bo włąsnie nasiąkaja woda szczeólnie starsze okazy,szybko myje pod bierzącą wodą

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

15.08.2014 11:01

moczę tylko kurki, by łatwiej umyć. Prawdziwków, podgrzybków itp nie moczę

Megg

Zadanych pytań: 69

15.08.2014 11:09

myję pod bieżącą wodą

dodi

Zadanych pytań: 256

15.08.2014 11:16

należy myć szybko a nie moczyć

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

15.08.2014 11:26

Grzyby przeznaczone do suszenia dokładnie czyszczę, nigdy nie moczę a do potrawy staram się szubko umyć

Janina

Zadanych pytań: 159

15.08.2014 11:34

Nigdy nie moczę, tylko szybciutko przelewam żeby nie namokły;)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

15.08.2014 11:38

Płuczę pod bieżącą wodą

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

15.08.2014 11:52

grzybów się nie moczy staram się szybko i dokładnie je umyć te z blaszkami myję w ciepłej wodzie

Seba

Zadanych pytań: 1313

15.08.2014 11:56

Ja dokładnie myję, nie moczę

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

15.08.2014 12:20

Ja tylko myję pod bieżącą wodą, chociaż dawniej moczyłem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak