Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

PaniMISIOWA

Zadanych pytań: 1119

24.02.2014 09:17

Czy szklaną formę do tarty też trzeba przed pieczeniem wysmarować masłem i oprószyć bułką tartą?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

24.02.2014 09:20

Tak, ja tak robię

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

24.02.2014 09:26

zawsze smaruję

Lidzia

Zadanych pytań: 21

24.02.2014 09:18

Zdecydowanie tak.

Odpowiedzi (12)

norweska20

Zadanych pytań: 400

24.02.2014 09:19

ja kupiłam ostatnio taką formę szklaną do tarty w biedronce i tak zrobiłam..ale chyba to nie jest dobry pomysł, bo ciasto mi się na niej ślizgało...

gosia56

Zadanych pytań: 466

24.02.2014 09:19

zawsze smaruję masłem i sypię bułką tartą

Pomocnik

Zadanych pytań: 80

24.02.2014 09:20

ja mam szklaną i niczym nie smaruje

pestka

Zadanych pytań: 424

24.02.2014 09:22

zawsze smaruję masłem i sypię bułką tartą

Milka100

Zadanych pytań: 76

24.02.2014 09:25

smaruję masłem i posypuję bułką

Janina

Zadanych pytań: 159

24.02.2014 09:26

Smaruję masłem i posypuję bułką;)

Beatris

Zadanych pytań: 43

24.02.2014 09:58

Ja smaruję i oprószam mąką.

kotydoroboty

Zadanych pytań: 12

24.02.2014 09:59

Z tego co wiem, jedynej formy której sie nie natłuszcza to formy z silikonu. Resztę trzeba niestety.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

24.02.2014 10:17

ja zawsze smaruję

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

24.02.2014 10:21

tylko silikonowych nie trzeba smarować, inne tak

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak