Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Grillowanie i pikniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

10.06.2011 08:26

czy to prawda że jeżeli na rozgrzany brykiet wsypiemy ziarna jałowca to mięso pieczone na grillu przejdzie jego aromatem,robiliście tak kiedyś?

Odpowiedzi (1)

pacpaw

Zadanych pytań: 266

10.06.2011 09:40

nie tylko jałowiec ale też inne ziołowe przyprawy, nie koniecznie też suszone (świeże dają więcej dymu). Musimy tylko pamiętać, aby ten myk robić pod końcem pieczenia, ponieważ przyprawa szybko się zwęgla

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak