Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

eliza135

Zadanych pytań: 408

15.06.2013 21:33

czy udaje wam się ciasto jogurtowe?bo mi często robi się zakalec

Odpowiedzi (15)

Magula

Zadanych pytań: 556

16.06.2013 08:24

kilka razy robilam i sie udalo

Ola1984

Zadanych pytań: 295

16.06.2013 09:10

Aby ciasto na jogurcie/mleku/maślance wyszło bez zakalca składniki muszą być w temp. pokojowej. Często robię takie ciacha i zawsze się udają, ale wiem, że zakalce w tego typu ciastach czasem się zdarzają.

ben-ka

Zadanych pytań: 459

16.06.2013 12:59

Nie tylko Tobie wychodzi zakalec ja też tak miałam ,a że mam amatorów na zakalca,to ciasto zostało zjedzone.Czasami tak się zrobi.....

Kasia36

Zadanych pytań: 463

16.06.2013 19:16

na jogurcie nie robiłam jeszcze tylko na maślance

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

19.06.2013 11:38

Mi raz tak, a raz nie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak