Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

01.06.2015 14:09

Czy ugotowana w sobotę zupa szpinakowa,przechowywana cały czas w lodówce nadaje się jeszcze do jedzenia? czy lepiej wylać?

Odpowiedzi (22)

ana00

Zadanych pytań: 231

01.06.2015 17:08

Powinna być dobra, ale musisz sprbować

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

01.06.2015 17:20

ja bym podgrzała i posmakowała

Margo1

Zadanych pytań: 2141

01.06.2015 18:04

Może powinnaś spróbować , ja nie raz zupy też trzymam po 2 dni w lodówce i sa jeszcze dobre

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

01.06.2015 20:06

Powinna być jeszcze dobra:)

Kuchareczekjeden

Zadanych pytań: 507

01.06.2015 21:32

Ja myślę, że powinna być ok

Iwusia

Zadanych pytań: 242

01.06.2015 23:39

spokojnie powinna się nadać - sprawdź najlepiej czy podczas gotowania nie będzie się pieniła i nie będzie gorzka w smaku

Róża1

Zadanych pytań: 7

01.06.2015 23:49

musisz podgrzać , jak się spieni , to nie będzie dobra , lepiej część odrazu zamrozić i nie będzie problemu .

ilka01

Zadanych pytań: 6

02.06.2015 06:23

myślę, że powinna być jeszcze dobra

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

02.06.2015 09:06

Trzeba sprõbować po podgrzaniu

magda1976

Zadanych pytań: 1

02.06.2015 12:01

Jeśli zupa jest w lodówce, to myślę, że do 4-ech dni będzie dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak