Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

agabi

Zadanych pytań: 67

12.02.2012 22:48

czy używacie kolorowych desek do krojenia? podzielonych na ryby drób czerwone mięso i warzywa?

Odpowiedzi (6)

elwal

Zadanych pytań: 610

12.02.2012 23:00

Powiedzmy, że do mięsa mam osobne, ryby (śledzie) kroję na dużym talerzu, warzywa i resztę na wspólnych deskach.

ziutula

Zadanych pytań: 1561

12.02.2012 23:33

do ryb i cebuli mam szklane duże a reszta bambus

usmiech

Zadanych pytań: 693

12.02.2012 23:55

nie

bercik1

Zadanych pytań: 1

13.02.2012 00:43

Nie mam, ale zamierzam kupić. Szkoda, że nie ma ich wśród nagród :)

suzana

Zadanych pytań: 1152

13.02.2012 07:05

Ja używam dwóch stron deski więc trochę jak dwie, ale wszystko na "tej samej" kroję

pacpaw

Zadanych pytań: 266

13.02.2012 07:49

ja mam 3. Drewniana do "suchych". i dwie melaminowe (duża i mała) do mokrych i zapachowych składników

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak