Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

misia53

Zadanych pytań: 339

01.09.2015 22:55

Czy używacie PlantyY jesli tak to do czego ? ach, wiem ,ze do smazenia ale co smażycie na niej?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Habibi

Zadanych pytań: 690

02.09.2015 07:34

Do smazenia miesa i frytek, bo była wytrzymała na wysokie temp. Jako podstawa smalcu wege i kruchego ciasta. Jako dodatek do domowego pasztetu, do sloikow/przetworow z miesem. Ale od dawna jej nie widziałam w sklepach.

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

01.09.2015 23:50

Używam oleju albo masła :)

Beatris

Zadanych pytań: 43

01.09.2015 23:06

Ja nie używam...

Odpowiedzi (28)

Janina

Zadanych pytań: 159

01.09.2015 23:08

Do smażenia używam masła, oleju i smalcu. Kiedyś dawniej używałam planty, bo dobrze się na niej smażyło, ale ze względów zdrowotnych nie używam;)

gosia56

Zadanych pytań: 466

01.09.2015 23:22

kiedys używałam do smażenia schabowych ale ostatnio używam olej i masło klarowane

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

01.09.2015 23:38

Nigdy nie używałam do smażenia planty

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

02.09.2015 00:16

Nie używam

Franciszek

Zadanych pytań: 4

02.09.2015 00:38

Używam smalec i olej a planty nie

adelajda

Zadanych pytań: 234

02.09.2015 07:15

nie używam planty ...używam oleju, masła klarowanego, sporadycznie smalcu

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

02.09.2015 07:33

ja sporadycznie do chruścików

berys18

Zadanych pytań: 1434

02.09.2015 07:41

nie używam jej, smażę na margarynie lub oleju

Camill

Zadanych pytań: 2

02.09.2015 07:42

Nigdy nie próbowałam planty a smaże na smalcu i oleju.

dom-agi

Zadanych pytań: 2

02.09.2015 07:50

Nie używam, wolę olej lub masło, kiedyś używałam margaryny, ale zrezygnowałam :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak