Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Edith85

Zadanych pytań: 20

26.11.2013 21:51

Czy używacie silikonowego pędzelka albo szpatułki? Chodzi mi głównie o smarowanie białkiem ciasteczek lub innych potraw.

Najlepsze odpowiedzi (3)

gosia56

Zadanych pytań: 466

26.11.2013 22:12

ja uzywam pędzelka do białka wolę pędzelek z włosia chociaż silikonowe też używam

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

26.11.2013 21:53

Nie używam ani pędzelka, ani szpatułki, radzę sobie łyżeczką :)

Beatris

Zadanych pytań: 43

26.11.2013 22:16

Pędzelka używam do smarowania foremek olejem. Szpatułki do mieszania ciasta i wybierania go z miski.

Odpowiedzi (34)

Pietruszka

Zadanych pytań: 523

26.11.2013 21:56

używam pędzelka i jestem bardzo zadowolona

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

26.11.2013 21:56

mam silikonowy pędzelek,ale źle mi się nim smaruje,używam tak jak fotoviderek łyżeczki

Renata9

Zadanych pytań: 329

26.11.2013 21:56

używam pędzelka z naturalnym włosiem, bo silikonowego nie mam

joanna30

Zadanych pytań: 50

26.11.2013 21:58

Mam pędzelek silikonowy, wcześniej uzywałam z naturalnym włosiem

Rysia

Zadanych pytań: 2

26.11.2013 21:58

Używam do smarowania przed pieczeniem,natomiast po ,do dekoracji wolę łyżeczkę lub nóż.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

26.11.2013 22:00

ja używam pędzelka

Renataj

Zadanych pytań: 1275

26.11.2013 22:06

Miałam silikonowy pędzelek ale jakoś nie byłam z niego zbytnio zadowolona i wymieniłam na taki zwyczajny z włosiem.

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

26.11.2013 22:11

tak-to mój ulubiony gadżet

Christopher

Zadanych pytań: 31

26.11.2013 22:11

Silikonowy pędzel jest szczególnie praktyczny przy wysokiej temperaturze ,np.pędzlowanie patelni,czy mięsa w piekarniku.Nie niszczy się tak,jak z innych tworzyw czy włosia.Dobry do niezbyt precyzyjnego smarowania.Do dekoracji raczej nie.

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

26.11.2013 22:16

ja nie mam, ale całkiem dobrze sobie radzę innymi sposobami :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak