Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ewa104

Zadanych pytań: 328

26.08.2010 21:22

Czy używacie tłuczka do mięsa całego z drewna czy z metalowymi zakończeniami? Czy widzicie jakąś różnicę?

Odpowiedzi (6)

rosik93

Zadanych pytań: 251

26.08.2010 21:25

Używałem takiego i takiego.Jeste różnica w czyszczeniu.

Ewa104

Zadanych pytań: 328

26.08.2010 21:29

Czyli jaki byś wybrał?

rosik93

Zadanych pytań: 251

26.08.2010 22:10

Oczywiście metalowy.W drewnie pozostają wszystkie bakterie czy tam drobnoustroje.

eli_555

Zadanych pytań: 762

26.08.2010 23:50

Metalowy jest lepszy i bardziej higieniczny.

Koper

Zadanych pytań: 146

27.08.2010 08:12

Ja uzywam drewnianego, i tak zawsze mięso przed tłuczeniem wkładam do tprebki filiowej, żeby nie \"bryzgało\"

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

27.08.2010 11:00

używam metalowego bo taki mam \"od zawsze\", ale i tak przykrywam mięso folią

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak