Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

gibli

Zadanych pytań: 20

23.09.2013 21:27

Czy używaliście już w swojej kuchni liści winogron?. Mam winorośl na działce i słyszałam, że potrawy faszerowane tymi liśćmi są wyśmienite.

Odpowiedzi (28)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

23.09.2013 21:48

Ja nie używam

Kasia36

Zadanych pytań: 463

23.09.2013 21:50

nie używałam ich jeszcze, też słyszałam o gołąbkach z tymi liśćmi

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

23.09.2013 21:54

Można z tych liści zrobić gołąbki i dodać do kiszenia ogórków.

gosia56

Zadanych pytań: 466

23.09.2013 22:00

nigdy nie uzywałam chociaż mam w ogródku

Ania321

Zadanych pytań: 179

23.09.2013 22:07

ja nie używałam, ale może rzeczywiście warto spróbować

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

23.09.2013 22:08

Używam do wykonania gołąbków.

cooleczka

Zadanych pytań: 539

23.09.2013 22:11

ja niestety nie mam dostępu do liści winogron, ale też wiele słyszałam o gołąbkach

marcia7

Zadanych pytań: 166

23.09.2013 23:01

tak, do przetworów i greckich gołąbków

Margo1

Zadanych pytań: 2141

24.09.2013 05:29

nie mam i nie używałam liści.Nawet nie mam takiej możliwości abym miała dostęp do tych liści.

jordi

Zadanych pytań: 63

24.09.2013 06:42

nie mam,więc nie używałam,ale ostatnio natknęłam się w sieci na przepis kuchni azjatyckiej z ich użyciem i mnie to zaintrygowało

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak