Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

katarzyna124

Zadanych pytań: 48

10.11.2010 09:00

Czy w prodiżu ciasto piecze się tak samo jak w piekarniku?

Odpowiedzi (2)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

10.11.2010 09:49

Jeszcze lepiej:)prodiż nie wysusza ciasta tak jak piekarnik - swoją szarlotkę wolę z prodiża jest bardziej soczysta.

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

10.11.2010 11:20

jak na działce piekę w prodiżu to ciasto wychodzi równiejsze, na blaszce pieczone w piekarniku często jest wyższe pośrodku...mięso piecze się też dobrze, ale przed włożeniem do prodiża obsmażam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak