Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

eeee

Zadanych pytań: 116

28.03.2015 16:09

Czy w swojej kuchni uzywacie różnych kolorów soli czy tylko używać tradycyjne białe

Odpowiedzi (38)

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

29.03.2015 15:03

Sól himalajska ma fajny różowy kolorek- czasem używam poza białą!

bietka

Zadanych pytań: 563

29.03.2015 15:39

ja używam tylko białej :)

Futka

Zadanych pytań: 2

29.03.2015 16:49

Najczęściej używam soli morskiej, ale często gości u mnie także różowa sól himalajska, sól czosnkowa i ziołowa :)

romanrafal

Zadanych pytań: 1338

29.03.2015 17:41

zazwyczaj tradycyjnie biała ale próbowałem innych

Dawid97

Zadanych pytań: 6

29.03.2015 20:37

używam zwykłą i morską , a co do kolorów to barwniki używam

Iwusia

Zadanych pytań: 242

29.03.2015 21:19

tylko białą sól używam

JOANNA16

Zadanych pytań: 1

30.03.2015 19:20

używam sól morską i himalajską-różową

marcia7

Zadanych pytań: 166

29.04.2015 15:15

tylko białej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak