Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Karolina1987

Zadanych pytań: 25

13.11.2013 19:30

Czy Waszym zdaniem do ciasta z jablkami pasuje polewa z mlecznej czekolady? A jesli nie to czy ozdobic jesli nie ma sie cukru pudru?

Odpowiedzi (34)

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

13.11.2013 20:06

dla mnie pasuje, lubię te smaki :)

teresa18

Zadanych pytań: 502

13.11.2013 20:07

jak dla mnie to dobre połączenie

gosia56

Zadanych pytań: 466

13.11.2013 20:12

wolę polewę czekoladową od cukru pudru i jak najbardziej pasuje

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

13.11.2013 20:14

Pasuje ta polewa i do cukru pudru pasuje.

anemon

Zadanych pytań: 163

13.11.2013 20:23

Jeśli jeszcze nie upiekłaś ciasta, to posyp je przed pieczeniem brązowym cukrem lub zwykłym kryształem. Dużo lepsze połączenie niż z czekoladą.

irenka

Zadanych pytań: 888

13.11.2013 20:27

moim zdaniem pasuje polewa czekoladowa

pestka

Zadanych pytań: 424

13.11.2013 20:33

połączenie z ciemną czekolada będzie fajne

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

13.11.2013 20:35

Ja myślę ze jeśli tak lubicie to przecież możesz tak zrobić ;)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

13.11.2013 20:55

zmieliłabym zwykły cukier i użyłabym zamiast pudru ale jak lubicie z czekoladą to czemu nie :)

Janina

Zadanych pytań: 159

13.11.2013 20:58

Takie połączenie jest bardzo dobre. Często tak robię, my bardzo lubimy;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak