Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

MarianM

Zadanych pytań: 30

10.09.2014 18:41

Czy z mąki typ 500 wyjdzie mi smaczna, puszysta pizza ?

Odpowiedzi (54)

kloruś

Zadanych pytań: 4

11.09.2014 09:32

na pewno typ 500 będzie odpowiedni. Ja najczęściej używam właśnie taką lub 450 i pizza zawsze wychodzi pyszna. A na jej puszystość z całą pewnością mają wpływ proporcje składników. Są przepisy na tzw ciasto "włoskie" czyli cienkie i chrupkie i "polskie" puszyste i grube. Wszystko zależy co kto lubi :)

Pietruszka

Zadanych pytań: 523

11.09.2014 10:07

myślę, że pizza będzie dobra

pestka

Zadanych pytań: 424

11.09.2014 10:44

będzie ta mąka odpowiednia

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

11.09.2014 10:55

a przedewszystkim ciasto dobrze wyrabiamy i efekt murowany

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

11.09.2014 11:02

jeśli masz dobry przepis to niezależnie od tego jaka będzie mąka ciasto zapewne wyjdzie puszyste dużo też zależy od wyrobienia ciasta :)

Barbara13

Zadanych pytań: 21

11.09.2014 11:44

oczywiście że będzie pyszna pizza z takiej mąki

Klausia

Zadanych pytań: 251

11.09.2014 11:45

Uda się na pewno :)

patryska76

Zadanych pytań: 24

11.09.2014 12:43

Szczerze mówiąc nigdy nie zwracam uwagi na typ mąki, ale wydaje mi się, że pizza z pewnością wyjdzie znakomita! ;-)

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

11.09.2014 13:57

pizza wyjdzie z tej mąki

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

11.09.2014 14:09

ja zawsze takiej używam do pizzy, wychodzi bardzo dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak